BESTEL VANDAAG EN PROFITEER VAN DE UITVERKOOP + GRATIS VERZENDING !!!

Over Ons


Onze Missie & Verhaal

Hallo en welkom in onze kleine wereld van Yogi Bijoux!

Wij zijn een team van zeven meiden, met ieder een eigen verhaal. Hetgeen dat ons bijeen bracht was onze liefde & passie voor Yoga. Dit is voor ons allen niet altijd zo geweest. Drie jaar geleden bevond ieder van ons zich in een bepaalde situatie die voor ieder onoverkomelijk leek. Bij toeval leerden wij elkaar kennen tijdens een Yogales in Srinagar (in India). Je kunt je natuurlijk afvragen was het ook echt toeval? Aangezien ieder van ons toe was aan verandering in het leven en zich wilden focussen op zelfverwezenlijking. We stonden allen open voor een nieuwe kijk op het leven en dat bracht ons samen. Voor ons kwam dat tot uiting in de vorm van Yoga. En oh boy, wat zijn wij blij dat het op deze manier mocht lopen.

Drie jaar verder en onze voorliefde veranderde in een passie voor yoga en de kracht van de natuur. Door de tijd deden we meer kennis op over de effecten die de combinatie van natuurstenen en yoga op het lichaam kan hebben. Onze bevindingen begonnen we op onszelf toe te passen en dat bracht de nodige positieve verandering. Dit betekent overigens niet dat we zijn waar we willen zijn, want het leven heeft ons nog veel te leren en het blijft een leerproces. We vonden echter wel, dat als wij een verandering kunnen brengen in andermans leven, door het leerproces aangenamer te maken, dat we dat ook moesten doen.  

We besloten om Yogi Bijoux te beginnen met als doel anderen en jou te helpen bij het vinden van een diepere verbinding en balans tussen de geest en het lichaam. Dit hebben wij voor onszelf bereikt en dit kan eenieder bereiken, jij dus ook! Wij streven er dan ook naar om je te helpen bij het vinden van de juiste tools.

Wij geloven sterk in de krachten van onze waardevolle natuurstenen. Als we overwegen dat wij allen bestaan uit materie en energie en niks meer.

Alles is energie. Zo simpel is het. Koppel de frequentie van de realiteit die je wilt (visie, gedachten en emoties) en dat is wat je zult krijgen. Het is niet anders. Dit is geen filosofie. Dit is natuurkunde.

 ~Albert Einstein  

Dan kunnen we concluderen dat het behouden van de juiste balans in onze energie fundamenteel is voor onze gezondheid. Wij hebben de voordelen zelf eerstehands mogen ervaren.

Als jij een liefhebber bent van yoga, meditatie en spiritualiteit. Kunnen wij iets voor je betekenen. Wij van Yogi Bijoux willen de nodige bijdrage leveren. In Nederland & België kampen te veel mensen met verschijnselen van oververmoeidheid, wat aanduidt op de blokkades van je energie(chakra’s). Daarom is het belangrijk voor ons dat vrouwen en natuurlijk mannen de nodige innerlijke rust en balans herstellen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij, doormiddel van onze producten, hier een bijdrage aan kunnen leveren.  Dus laat onze producten hun werking op je hebben & neem je leven in eigen hand. Jij verdient het om geluk in je leven te ervaren en wij willen dit geluk met jou delen!

~ Team Yogi Bijoux

Onze Service
  • Gratis bezorging binnen Nederland en België.
  • 14 dagen omruilgarantie.
  • Yogi Bijoux staat 7 dagen per week voor je klaar & antwoord altijd binnen 24 uur.
  • Levering binnen een gemiddelde levertijd van 7-15 dagen (doordat wij onze producten direct vanuit de leverancier naar jou toe sturen, besparen we enorm op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij je daarom de producten aanbieden tegen een vaste lage prijs).
  • Veilig betalingsverkeer.
  • Volg je bestelling met Track & Trace.

 

Contact

Voor al je vragen en opmerkingen over onze producten of over je bestelling staat onze team bij Yogi Bijoux altijd klaar om je verder te helpen. Wij nemen jouw tevredenheid serieus.  Als je contact met ons wilt op nemen, kan dat via de mail info@yogibijoux.nl of door het invullen van het contactformulier.Wij doen er alles aan om je zo snel mogelijk naar tevredenheid te helpen!

*Waarom hebben wij geen telefonische klantenservice? Goede vraag!

Om een telefonische klantenservice te hebben, moeten we investeren in personeel, telefoons en een extra kantoor. Doordat wij deze kosten niet hoeven te maken kunnen wij voordeligere prijzen hanteren. 

 

 

Jij, jijzelf, evenzeer als wie dan ook in het hele universum, verdient jouw liefde en affectie.

~ Boeddha