BESTEL VANDAAG EN PROFITEER VAN DE UITVERKOOP + GRATIS VERZENDING !!!

Ruilen & Retourneren


Zijn jouw artikelen toch niet helemaal naar wens? Dat vinden wij erg jammer en we horen graag via het contactformulier wat we kunnen doen om je tevreden te stellen. 

Als klant heb je het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na deze annulering dien je het product binnen 14 dagen te retourneren of ruilen. Wij storten dan het volledige aankoopbedrag aan jou terug of sturen je het vervangende product op in geval van ruil. Enkel de kosten voor retour vanaf jouw huis naar ons magazijn komen voor eigen rekening. Hieronder vind je ons stappenplan waarin uitgelegd staat hoe je artikelen kunt retourneren of ruilen.

 

Hoe stuur ik een artikel retour?

Stap 1: Vul het retourformulier in.

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in. Indien het formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Stap 2: Stuur je bestelling met alle toebehoren op.

Stuur het ingevulde retourformulier samen met de artikelen op naar het adres op het retourformulier. Zorg ervoor dat je het pakketje voorziet van een Track & Trace code. Dit is aan te raden, aangezien je het verzonden pakketje op deze wijze kunt volgen. Onthoud dat je als afzender zelf verantwoordelijk bent voor de wijze van verzending. 

Stap 3: Verwerking van jouw retourzending binnen 3 werkdagen.

Na ontvangst van het retour gezonden product wordt het volledig aankoopbedrag binnen 1-3 werkdagen teruggestort op jouw bankrekening. Verstuur jouw retourzending voldoende gefrankeerd naar het onderstaand adres:

Yogi Bijoux Magazijn
Kralinger Esch 316
3063 NB Rotterdam
Nederland

Het retourneren van een artikel is op eigen risico. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor een goed retour. Bewaar daarom altijd het verzendbewijs van je retourzending totdat je van onze klantenservice bericht krijgt dat je retourzending in goede orde is ontvangen. 

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn. 
  • Artikelen waarvan de verpakking ontbreekt.
  • Planten of andere bederfelijke goederen